Effekt – koncept for øget lønsomhed

Leder du efter øget effektivitet og lønsomhed? I så fald er vi hos Fortiva partner. Takket være Effekt, vores egenudviklede koncept, kan vi garantere en lønsomhedforøgelse på mindst 20%. Fortiva er specialist inden for skære- og overskærende bearbejdning samt holdende værktøjer. Vi kender markedet og  har en dyb forståelse for vores kunders forretning. Producerende virksomheder rundt om i verden står over for en stor udfordring – kløften mellem produktions omkostninger og omsætning falder hvert år. Dette kan betyde en drastisk reduceret lønsomhed. For ikke at ende i en negativ spiral, er det vigtigt at vende udviklingen, og det er her, vi kan gøre en stor forskel!

Effekt – En overordnet tilgang

Effekt er en metode, der har en smart overordnet tilgang. I stedet for blot at kigge på individuelle værktøjer, analyserer vi hele processer. Opgaverne er altid i tæt samarbejde med vores kunder og skaber dermed unikke løsninger, der gør det muligt at være i spidsen for teknologi, produktion og knowhow. At vælge de bedste løsninger til vores kunder kræver frihed. Derfor har vi valgt ikke at være leverandørafhængige og dermed vælge den bedste løsning i hvert enkelt tilfælde.

 

Vores arbejdsindsats

En struktureret arbejdsindsats

Uanset hvilket område, er Effekt baseret på den samme struktureret tilgang. Processen strækker sig fra analyse til implementering og opfølgning. Arbejdet foregår altid i tæt samarbejde med kunden, og hver løsning er skræddersyet til at levere de bedste resultater. Ved at strømline og forbedre flere parametre vil den samlede gevinst være meget større end hvis du havde valgt kun at gøre en indsats på få punkter.